ثبت نام کاملا مجانی در کمتر از یک دقیقه!
|
| آخرین پست های تالار |
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#41 |
|
عضو ممتاز
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
منم در حال حاضر کارت گرافیکم Axtrom هست با گارانتی آواژنگ، خودم با دست خودم فاتحه فن ش رو خوندم واسم عوضش کردن!!!!!
|
|
|
#42 |
|
عضو نیمه ممتاز
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Axtorm مارك معروف و جهاني نيست. سهيل مي دونستي در حال حاضر بين كارتهاي گرافيك موجود در بازار ايران مارك XFX ار همه بهتر و معتبر تره!؟ مي دونستي بر خلاف تصور عموم كارتهاي گرافيك مارك Gigabyte اصلا جهاني نيستند(بر عكس مادربوردهاش)
مي دونستي گرافيكهاي Asus تقريبا جهاني بوده و چيزاي خوبي هستند؟ |
|
|
|
|
|
#43 |
|
عضو ممتاز
من در کل تقریبا درباره کارت گرافیک هیچی نمی دونم!!! چون معمولا مادربوردهایی رو انتخاب می کنم که گرافیک On با قدرت تقریبا مناسب داشته باشند آخه مشتری های من اکثرا سازمانها هستند و یه سیستم اداری ارزون قیمت می خوان و کارت گرافیک هم که واسه یه سیستم اداری هزینه اضافیه!!! (فعلا که با این روش من از بقیه موفق تر بودم)
اما قطعا داشتن اطلاعات در این مورد می تونه واسه م خیلی مفید باشه از لطف شما ممنونم
|
| کاربران زیر از soheilSpeedart جهت ارسال مفیدش تشکر کرده اند: |
|
|
#44 |
|
میهمان سایت
![]() تاریخ عضویت: Jun 2008
تشکرها: 5
تشکر شده 1 بار در 1 پست
|
سلام دوستان یه راهنمایی کنن که با مادر بورد گیگا مدل:GA-8S648FX-775 بهترین کارت گرافیکی که میتونم بگیرم چیه؟ کارت فعلی:FX GForce 5200 ممنون |
|
|
|
|
|
#45 |
|
میهمان سایت
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
تشکرها: 0
تشکر شده 0 بار در 0 ارسال
|
سلام به دوستان من یک pcبا مادر بردgigabyteمدل ga8tre300m الان هم یک کارت جی فورس 4000 دارم میخواهم کارت گرافیکمو ارتقاع بدم جدیدترین و بهترین کارتی که به سیتم من میخوره چیه لطفا سریعتر جواب دهید ضمنا pc من پنتیوم 4 -2.6 هستش با تشکر
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
عضو ممتاز
جواب هر دو دوست!!!!
با توجه به اینکه از مشخصات سیستم هر دو دوست عزیز (aliimani و sabreayyuob) کاملا واضح هست که سیستم های شما عزیزان دیگه کارایی لازم رو برای بازی های امروز و آنچنانی نداره بنابراین من توصیه می کنم که اگر بازی هایی در حد IGI2 و ورژنهای کمی قدیمی دلتا فورس (مثل عملیات ایران و عراق و افغانستان) رو به راحتی اجرا می کنه، توصیه می کنم که حتی المکان از ارتقا منصرف بشید!!!!!!! اگر هم اصرار دارید فکر نمی کنم، سیستم شما عزیزان دیگه 6200 و شاید هم مدل های اولیه سری 7 رو بیشتر پشتیبانی کنه!!!! ترکیب سیستم شما، قدرت بهره برداری از تمام قابلیت های کارت های بالاتر رو نخواهد داشت. بازم منتظر نظر صاحبنظران هستم!! موفق باشید
|
|
|
#47 |
|
عضو دائم
![]() ![]() تاریخ عضویت: Mar 2008
تشکرها: 68
تشکر شده 16 بار در 14 ارسال
|
سلام مي خوام كارت گرافيك خود را عوض كنم ميخواستم بدونم با توجه به مدل مادربرد چه كارت گرافيكي ميتونم بخرم قيمت و مدلش را هم بگين
Main Giga 945PL~S3 cpu intel 775 full 3.6 2M RAM Kingeston 1G DDR2 VGA Giga Pciex 512/7300GS Power 500W ویرایش توسط saeid33 : 13-05-2009 در ساعت 20:23 |
|
|
|
|
|
#48 |
|
عضو دائم
![]() ![]() تاریخ عضویت: Mar 2008
تشکرها: 68
تشکر شده 16 بار در 14 ارسال
|
كسي بلد نيست جواب مارو بده....
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
میهمان سایت
![]() |
با سلام
کارت گرافیکati4650hd بهتره یاgeforce9500 برای مادر بورد amd ممنون |
|
|
|
| کاربران زیر از رضا051 جهت ارسال مفیدش تشکر کرده اند: |
|
|
#50 | |
|
مدیر بخش نرم افزار
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
نقل قول:
خوب بستگی به مادر بوردت هم داره مثلا مادر بورد های ابیت بیشتر با ait سازگارن باید ببینی مادر بردت چیه و چه کارایی از سیستمت انتظار داری؟ اما نکته دیگه اینکه این دو گرافیک قابل مقایسه نیستن از هیچ نظر نه از نظر قیمت نه کارایی نه کیفیت و ... این مدل ati خیلی از 9500 بالاتره
|
|
|
| 2 کاربر زیر از 13441386 جهت ارسال مفیدش تشکر کرده اند: |
![]() |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|