ثبت نام کاملا مجانی در کمتر از یک دقیقه!
|
| آخرین پست های تالار |
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 |
|
عضو موقت
![]() |
سلام به همه
اگه میشه منو راهنمایی کنید.من میخواستم یه چاپگر چند کاره بگیرم نمیدونم چی بگیرم؟؟؟!! -پرینتر چند کاره HP 5610 که اینم مشخصاتشه کد: http://www.digikala.com/Reviews/Prin...?PID=PR-HP5610 خوبه؟اگه نه یکی دیگه بمن معرفی کنید؟؟ 2-این پرینت hp 5610 جوهرافشان هست یعنی من باید واسه چاپ توش جوهر یا کارتریج بذارم .من نمیدونم این چیه میخواستم بدونم قیمتش چنده؟ ارزش داره؟ 3-میگن چاپگر جوهر افشان زود خراب میشه!!!!!!! درسته؟؟ 4-اصلآ این چاپگر کیفیت داره ؟ (شاید بخوام باهاش عکس چاپ کنم) 5-این چاپگر هم با pc کار میکنه هم بدون pc ؟ آ خه باید دوتا بگیرم یکیش واسه pc هست؟؟(میخوام از کپی و فکس اون بدون pc هم استفاده کنم) 6-من میخواستم بدونم این پرینتر که تو این سایت معرفی شده 5610 هست یا 5600؟؟؟ اخه اولش گفتن 5610 ، ولی آخرش تو بررسیش گفته 5600 ؟؟ 7-چاپگر لیزری دیگه کارتریج یا جوهر نمیخاد؟؟؟چطوری کار میکنه؟یکه به من معرفی کنید اگه ممکنه فکس هم داشته باشه. اگه کسی میتونه تو رو خدا کمکم کنه.من نمیخوام بعد از اینکه دوتا رو گرفتم پشیمان شم. من تا 100 تا 150 نهایتآ 200 هزار ولخرجی کنم (برای هر کدومشون) خواهش میکنم اگه از دوستان کسی هم این پرینتر رو گرفته منو راهنمایی کنه بازم از دوستای خوبم ممنونم ببخشید سرتون رو درد آوردم.زیاد سوال پرسیدم.
آدرس سایت به وبلاگم www.bartarinmobilepc.blogsky.com دو کلمه حرف حساب: همه آدمها با هم برابرند ، اما پولدارها محترم ترند. همه آدمها برابرند ، اما سياهها بدبخت ترند و سفيدها برترند. در کل همه آدمها برابرند ، اما بعضيها برابرترند! |
|
|
|
| 2 کاربر زیر از turbo_boy2006 جهت ارسال مفیدش تشکر کرده اند: |
|
|
#2 |
|
عضو موقت
![]() |
اقا سلام
چرا منو کسی دوست نداره؟ کسی مارو تحویل نمیگیره؟؟؟؟ اگه تو رو خدا اطلاعاتی دارید کمکم کنید.
آدرس سایت به وبلاگم www.bartarinmobilepc.blogsky.com دو کلمه حرف حساب: همه آدمها با هم برابرند ، اما پولدارها محترم ترند. همه آدمها برابرند ، اما سياهها بدبخت ترند و سفيدها برترند. در کل همه آدمها برابرند ، اما بعضيها برابرترند! |
|
|
|
| کاربران زیر از turbo_boy2006 جهت ارسال مفیدش تشکر کرده اند: |
|
|
#3 |
|
عضو نیمه ممتاز
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
سلام عزيز.
آيا شما هزينه بالاي جوهر چاپگرهاي چندكاره رنگي رو مي دونين؟ آيا مي دونين با هر بار دادن هزينه گزاف تنها 20 تا 30 برگ a4 مي تونين با كيفيت خوب چاپ كنين و بعدش هم دوباره بايد هزينه كاريج جوهر بديد؟ اگر مي تونين بگين تا راهنمائيتون كنم. و الا بگيد تا ليزري سياه و سفيد معرفي كنم. |
|
|
|
| کاربران زیر از reza76622201 جهت ارسال مفیدش تشکر کرده اند: |
|
|
#4 |
|
عضو نیمه ممتاز
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
من مي خواستم كمكتون كنم و اطلاعاتم نيز تقريبا كامله. اما انگار خودتون ديگه سري به سايت نزديد!!!
|
|
|
|
| کاربران زیر از reza76622201 جهت ارسال مفیدش تشکر کرده اند: |
|
|
#5 | |
|
عضو موقت
![]() |
نقل قول:
بازم از شما دوست خوب ممنون ببخشید من درس میخونم واسه کنکور کمتر سر میزنم. اگه میشه یه چاپگر لیزری خوب معرفی کنید (رنگی) اگه میشه یه لیزری چند کاره که اگه ممکنه فکس هم داشته باشه معرفی کنید. از شما مموننم.بازم ببخشید
|
|
|
|
| کاربران زیر از turbo_boy2006 جهت ارسال مفیدش تشکر کرده اند: |
|
|
#6 |
|
عضو ممتاز
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
در مورد پرینتر لیزری رنگی
من فقط معرفی می کنم و چیز دیگه ای نمی گم، قضاوت با خودتون (در ضمن اگه توضیحات اضافی هم خواستین، قبلا کلی پست درباره پرینترهای رنگی لیزری زدم!!!!) samsung CLP510 و مشتقاتش!!!! حرفه ای Samsung CLP300 و مشتقاتش!!!! خانگی موفق باشید
|
| کاربران زیر از soheilSpeedart جهت ارسال مفیدش تشکر کرده اند: |
![]() |
| برچسب ها |
| کاره, یه, چند, چاپگر, خرید, راهنایی |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|